Актрисата разказа за новото си екранно превъплъщение в “Комбина”

“Не мисля, че героинята ми в “Откраднат живот” е “жена кучка”. Това е много плоско определение за този тип хора. Това, което ми е интересно в тези роли, е  да открия човека зад това определение”, сподели Йоана Буковска-Давидова пред Галя Щърбева в “Комбина”. В момента актрисата изпълнява ключовата и емблематична роля на Виолета Захариева в хитовия лекарски сериал на NOVA.

“Захранвам изпълнението си от личния си сблъсък с такъв тип хора. Старая се да бъда добър наблюдател и анализатор и да използвам видяното в професията си. Благодарна съм, че ми се дава този шанс, защото в киното и театъра няма толкова много силни женски роли, в които можеш да разгърнеш пълна палитра като актьор.”, разказа актрисата.

“Виолета Захариева беше предизвикателство за мен.След като прочетох сценария за първите три епизода, исках да открия слабите ѝ страни като човек.”, разкри Йоана Буковска-Давидова.

Какво още разказа Йоана Буковска-Давидова за участието си в “Откраднат живот” и за живота си извън екрана, гледайте във видеото от “Комбина”.

Не пропускайте "Откраднат живот" във вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA. 

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново само в NOVA PLAY.