Изборът на участници предизвиква дълбоки противоречия в Съвета тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Една от най-обичаните български певици ще се изправи на свой ред пред осем участника, неочаквани изненади и различните предизвикателства на най-забавното музикално шоу "Пееш или лъжеш" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Маргарита Хранова ще вложи дългогодишния си професионален опит в откриването на един от талантите сред многото успешни имитатори. В надпреварата за дует с Марги ще се включи дама, спечелила приза "Мис Кюстендилска пролет", която ще се опита да докаже, че красотата се равнява на музикалния талант. Танцьор от Узбекистан ще впечатли звездите с пластични умения на сцената на шоуто, а реализирана писателка ще пожелае да застане под светлините на прожекторите този път в ролята на певица.

Съветът ще се сдобие с нови членове в лицето на актрисата Стефания Колева, джаз примата Хилда Казасян и продуцента на шоуто Маги Халваджиян. Насоките и съмненията в участниците ще провокират поредица от спорове и забавни моменти, допълнени от Милица Гладнишка и Емил Кошлуков.

Ще се довери ли Марги на специалистите от Съвета или ще заложи на собствената си интуиция? Ще се увенчае ли с талантлив партньор или ще се отправи към Новогодишния концерт с добре заблудил я кандидат? Ще разберете в "Пееш или лъжеш" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.   

Актуални новини за "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от предаването могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY