Не пропускайте премиерата "Хотел Трансилвания" от 12.30 ч. и "Събудих се на 30" от 14.30 ч. по NOVA

Премиерната анимация "Хотел Трансилвания" ще открие забавния филмов следобед от 12.30 ч. в празничния 3 март по NOVA. Лентата ще отведе зрителите в петзвездния хотел "Трансилвания", чийто собственик е самият граф Дракула. За един специален уикенд граф Дракула е поканил някои от най-известните чудовища на света – Франкенщайн и съпругата му Юнис, Мумията, Невидимият човек, семейство върколаци и други, за да отпразнуват рождения ден на дъщеря му Мейвис. Но всички планове на Драк може да се провалят, когато в хотела случайно се отбива един обикновен човек, който не сваля очи от Мейвис.   

Кино маратонът продължава в 14.30 ч. с романтичната комедия "Събудих се на 30". Сюжетът разказва за 13-годишната Джена Ринк, която мечтае по-бързо да порасне и да води самостоятелен живот. Когато мечтата се сбъдва, тя осъзнава, че трябва да потърси магия, която да върне любовта в живота й.   

Не пропускайте филмите днес следобед – премиерата "Хотел Трансилвания" от 12.30 ч. и "Събудих се на 30" от 14.30 ч. по NOVA.