Подробности за кампанията може да научите на сайта ѝ https://greatmonday.bg/

Епичната фентъзи екшън сага с хорър елементи “Подземен свят: Пробуждане” е победителят в шестата седмица на “Великият понеделник” по KinoNova. Най-много зрители се присъединиха с гласовете си към армията на Кейт Бекинсел, която влиза за четвърти път в ролята на Селест, за да продължи войната срещу върколаците в култовата кино поредица. Тя ще се изправи срещу изключително силен и жесток противник, разкривайки шокираща тайна, която ще промени всичко, за което се е борила досега.

В петото издание на най-демократичната телевизионна кампания "Великият понеделник", зрителите избират какво искат да гледат в понеделник и могат да спечелят страхотни брандирани награди. На финала пет от всички гласували киномани, избрани чрез жребий, ще имат възможността да се сдобият с голямата награда - кино кресло.

През лятото на 2013 г. за първи път властта бе дадена в ръцете на телевизионните зрители, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Новите филмови заглавия може да намерите в сайта на "Великият понеделник", а още информация за кампанията може да откриете във Facebook страницата на KINO NOVA.