“Не така, брат!“, “Следвай ме“ и “Апартамент 404“ са сред най-харесваните уеб продукции на продуцентите 7Talents

Пионерът в създаването на онлайн видео проекти 7Talents, част от дигиталната компания Нетинфо, отчита рекордно високи резултати на своите онлайн продукции за второто тримесечие на 2017 година. Над 61 милиона са гледанията на уеб сериалите и поредиците на 7Talents във Vbox7.com, YouTube и Facebook за този период, като това са най-добрите резултати, които екипът е постигал до този момент. Феновете на уеб проектите в социалните мрежи надхвърлят 1 милион души, като повече от 380 000 са новите последователи на продукциите през последните месеци.

Изключително добри резултати регистрира първият сезон на новия уеб тийн сериал с участието на поп звездата Тита – “Следвай ме“. Сериалът е съвместна продукция с лейбъла на рапъра Криско – ADAMAND. Със своите близо 5 милиона гледания онлайн, това е най-успешният първи сезон на уеб сериал, който 7Talents са регистрирали до този момент.

Рекорден е и потребителският интерес към последния сезон на първия уеб тийн сериал у нас, “Не така, брат!“ – “Целувки по ноти“. Утвърдилият се сред тийнейджърите сериал реализира над 12 милиона гледания онлайн и успя сам да подобри собствените си рекорди. За успеха на сериала говори и отличието, което “Не така, брат!“ получи по-рано тази година – наградата за най-добър уеб сериал от международния фестивал Mediamixx, който се проведе в Солун през юни.

“Апартамент 404“ също е сред отличниците на продуцентския екип. Историята на съквартирантите Велко, Антон и Стоян е събрала над 2 милиона гледания онлайн с втория си сезон.

7Talents показаха и как се прави шоу за необвързани – “Сладки свалки“ е риалити поредицата, която събираше двойки онлайн, а в ролята на сватовник влезе репортерът Дани Петканов заедно с Наталия Кобилкина. Сред оригиналните продукции бе и първото онлайн денс риалити у нас – Dance Arena, в което в рамките на месец два отбора от танцьори изучаваха различни танцови стилове и се състезаваха помежду си, за да покажат кой е по-добрият.

Над 40 са онлайн видео проектите, насочени към младата аудитория, които 7Talents ще реализира до края на тази година. Горещи новини за всичко, което предстои през есенния сезон, феновете ще научат първо през септември по време на грандиозния фестивал Aniventure Comic Con в София, в който участие ще вземат всички големи звезди на 7Talents.