Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Еклектична вечеря с много изненади и импровизации подготвя  Иван Ласкин в “Черешката на тортата”.  Очакванията на неговите гости - актьорите Яна Маринова и Башар Рахал и певиците Дебора и Катя Близнакова, тази вечер от 20.00 ч. по NOVA са повече от високи и са напълно оправдани, тъй като Ласкин е ветеран в кулинарното риалити. Ако при предишното си участие той отведе звездите на лов за щрауси и ги посрещна във фургон, то тази вечер отново ще ги сюрпризира като им предложи питие за добре дошли в неговия… гараж.   

Мотото на домакина е, че “Черешката на тортата” е отношение между приятели и може да си изкараш по-щастливо в палатка сред близки, отколкото в палат сред чужди”. А вечерта ще докаже, че е прав.

Изненадващо и еклектично ще е и менюто, което включва рибена чорба и руски салати, а основното ястие ще бъде пръжки с лук. Всичко ще бъде полято обилно с водка, а десертът също ще бъде течен.

Какви изненади е приготвил Иван Ласкин за своите гости? Кой ще грабне приза за “Най-добър домакин” тази седмица? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.