Официалната премиера на лентата е на 10 октомври в НДК, а NOVA е копродуцент

До премиерата на най-новия български филм "Вездесъщият" остават броени дни. Режисьорът Илиян Джевелеков обещава провокативен сюжет с много неочаквани обрати.

"Много от нещата, които са заснети във филма, се понасят трудно, защото са много съкровени и много изненадващи", сподели Велислав Павлов, който влиза в ролята на Емил Борилов - писател и собственик на рекламна агенция. 

По темата

Теодора Духовникова пък се превръща в д-р Анна Борилова - психотерапевт и съпруга на главния герой. "Доста е добра в професията си, но да спаси собствения си брак и тихия разпад на живота си явно не е способна" - сподели актрисата за ролята си във "Вездесъщият".

Историята на лентата проследява живота на главния герой Емил Борилов, който постепенно се увлича да следи хората около себе си със скрити камери. Всичко започва като невинно хоби, но неусетно той влиза в ролята на вездесъщ регулатор на чужди съдби.

Официалната премиера на “Вездесъщият” е на 10 октомври в НДК, а от 13 октомври зрителите ще могат да видят филма и в кината. 

Билетите за премиерата са вече в продажба в билетния център на НДК и онлайн в www.ticketportal.bg, както и в бензиностанции OMV и книжарници Booktrading.

"Вездесъщият" е четвъртият български филм след "Маймуна", "Бензин", "Воевода", който се реализира със съдействието на Нова Броудкастинг Груп. Той ще се разпространява в кината от 13 октомври от Лента - марката, с която компанията навлезе на пазара на киноразпространението в България, затвърждавайки подкрепата си за качествени български продукции.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната Facebook страница на "Вездесъщият".