Не пропускайте игрите на късмета всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Никола Пенев от село Белозем ще се вози в чисто нов автомобил от Национална лотария през Новата 2018 година. Късметлията победи в играта “На крачка от късмета“ и заедно със съпругата си се настани в прелестната кола Renault Clio.

“Много съм щастлив“, каза победителят. Никола е на 57 години. Работи като електромонтьор. Той участва в първото предаване за годината на Йордановден по NOVA благодарение на играта “Лото 6 от 47“. Пътя до комфортната кола Никола извървя с помощта на късметлийските монети 3, 6, 12 и 1.

Николай Пенчев от град София и Виктория Георгиева от град Дупница, които не успяха да се доберат до колата, грабнаха утешителни печалби. Те си тръгнаха със суми от 1000 лева, билет “Подаръци всеки ден”, както и ваучери за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария.

Kъсметлиите Снежана Димова от град Казанлък и Красимир Куртев от град Суворово поставиха чудесно начало на 2018 година със страхотни печалби от щедрите "Сейфове". Снежана, която в момента е по майчинство, беше на сцената на късмета благодарение на билет “Двойно кафе“. Красимир е треньор по футбол и участва в предаването с билет “Лото +“.

Снежана спечели 22 000 лева от сейфовете, а Красимир 15 000 лева. Той отвори два хикса в играта и си тръгна с половината от парите. Снежана имаше златната възможност да утрои печалбата си. Първият сейф, който избра, ѝ донесе “Х“. Тя рискува, но отново попадна на “Х“ и си тръгна от играта с 11 000 лева.

Елеянка Стоянова от град Казанлък получи шанс да изпробва късмета си за впечатляващия джакпот от 2 400 000 лева в “МЕГА ДЖАКПОТ“. Късметлийката е на 66 години и има счетоводна къща.

“Имам много голяма мечта – да построя старчески дом“, каза тя. С “Колелото на късмета“ участничката определи, че ще играе за джакпот от 250 000 лева.

Елеянка игра впечатляващо на сферите. Грабна и страхотна бонус печалба. С една грешка тя спечели 40 000 лева и екзотична 5-дневна почивка за двама в Тайланд. Второ грешно предвиждане обаче намали паричната ѝ печалба наполовина и тя си тръгна с 20 000 лева.

Вие може да сте следващият късметлия. Не пропускайте игрите на късмета всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.