Гледайте филма за дигиталния фестивал днес от 17.00 ч.

Какво се случва на един от най-големите форуми за иновации, дигитален маркетинг и технологии? Отговор на този въпрос търси Драгомир Симеонов във филма “WEBIT– фестивал на дигиталната и технологична трансформация” днес от 17.00 ч. по NOVA.

През 2017 година фестивалът събра в София Тех Парк 5000 посетители от над 90 държави, а повече от 300 лектори споделиха безценен опит от водещите световни компании, за да ни помогнат да се адаптираме към тенденциите, които през следващите няколко години ще променят живота ни из основи. NOVA е медиен партньор на събитието.

Програмата включваше 12 паралелни конференции, засягащи теми, като маркетинг и иновации, мобилност, умни градове, дигитална трансформация, финансови технологии и блокчейн, големи бази данни и облачни услуги, киберсигурност и безопасност на личните данни, здравеопазване, интернет на всичко, софтуерно разработване и лидерство в дигиталната икономика.

Сред лекторите бяха представители на Fortune 500 компании, топ брандове, политици, създатели на едни от най-иновативните бизнеси и най-интересните стартъпи не само в региона, а и в целия свят.

Webit.Festival събра най-добрите 100 от близо 2500 кандидатствали стартиращи компании, които ще се надпреварват за инвестиция от 200 000 €  в състезанието Founders Games. Общата пазарна оценка на тези стартъпи надхвърля 2 милиарда $ или 5% от брутния вътрешен продукт на България.

Не порпускайте да видите идеите, които ще променят бъдещето във филма “WEBIT– фестивал на дигиталната и технологична трансформация” днес от 17.00 ч. по NOVA.