Късметлията е предполагал от няколко месеца, че ще спечели

Димитър Миярев от грaд Брацигово спечели 1 000 000 лева от билет "Златните пирамиди за милиони" и стана първият милионер от Национална лотария за 2018-а година.

Димитър е на 41 години. Работи в сферата на строителството. От няколко месеца има предчувствие, че ще спечели и затова редовно изпробва късмета си. В началото на новата година щастието му се усмихва с огромната печалба от билет "Златните пирамиди за милиони".

"Добре се чувствам, още не мога да повярвам", каза късметлията и добави, че не си е представял по-добро начало на 2018-а година. Печелившият билет е закупил от пункт на Национална лотария в Lafka в Брацигово. Димитър го изтрива у дома, без да подозира за огромната изненада, която го очаква. А голямата еуфория настъпва съвсем скоро, когато и последното оставащо му число 19, излиза в бонус числата.

„Първоначално се шокирах, след това много време не можех да повярвам“, споделя с вълнение съпругата на най-новия милионер Красимира. Димитър вече има планове за какво ще похарчи част от парите. Най-напред ще заведе семейството си на екскурзия, а след това ще си купят кола и жилище.

Честито на щастливеца!

През изминалата година десетима късметлии станаха милионери благодарение на щедрите билети и лото игри, като си спечелиха общо 24 000 000 лева. Национална лотария е твърдо решена да предизвика ръст на милионерите в страната и през новата 2018-а година.