Не пропускайте щедрото предаване всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

36 късметлии опитаха от щедростта на Национална лотария и тази събота бяха в шоуто, за да получат чекове за крупните си печалби. За половин час Захари Бахаров и Рая Пакова раздадоха внушителните 1 213 386 лева в предаването на 13 януари по NOVA.  

Анка Кайсарска от град Раковски откри 15 думи в билет “Кеш Кръстословици 2“, които ѝ осигуриха внушителна печалба от 500 000 лева. Чекове за печалби от 100 000 лева грабнаха Анка Кацарова от град Пазарджик от билет “Американско бинго 3“ и Валентин Заимов от село Кочан от билет “Златните пирамиди за милиони“.

Със суми от 50 000 лева забогатяха Радослав Пендев от град Септември от билет “Кеш Кръстословици 2“, Сайдедин Пастрамарски от град Белица от билет “Златните пирамиди 5“ и Галя Иванова от град Русе от билет “Подаръци всеки ден“.

Емил Бучаков от град Каварна позна и петте печеливши числа във второ теглене на играта Лото 5/35 “Златната топка“. Той повиши спестяванията си с печалба от 20 000 лева. Същата сума спечели и късметлията Ангел Манахов от град Долна Оряховица, но от билет “Silver & Gold“.

Огнян Иванов от град София грабна 10 000 лева от онлайн играта “Всичко или нищо“. Чекове за печалби от 10 000 лева получиха и късметлиите Найден Янков от Ямбол от билет “Американски долари“, Мариана Ценова от София от билет “Двойно кафе“, Мирослава Методиева от село Сталийска махала от “Коледен Календар“, Даниела Герговска от Кнежа от билет “Перфектният подарък“, Наташа Стоилова от София от билет “Коледен пакет“ и Алекси Илиев от Карлово от билет “Двойни печалби“.

Шестима късметлии познаха петици в играта “Лото 6 от 47“ и спечелиха по 5000 лева. Щастливците са Галя Николова от град Средец, Васил Велчев от град Кюстендил, Ерменка Величкова от град Нови Искър, Росица Проданова от село Цалапица, Николай Караджов от град Варна и Вероника Кирилова от град Ботевград. Валентина Тодорова от град Разград пък си спечели 5000 лева от играта “Лото спорт“.

Васил Апостолов от град Несебър, Благовеста Костова от град Добрич и Мария Юрукова от град Сандански откриха по 11 думи в билет “Кеш Кръстословици 2“ и освежиха сметките си със суми от 5000 лева. Билет “Кеш х 20“ изненада с печалби от 5000 лева Лиляна Дакова от село Рибарица и Венко Каинчалов от град Кричим.

“Американско бинго 3“ ощастливи с по 5000 лева Илияна Кошовска от град София и Валери Лалев от град Етрополе. По 5000 лева ще харчат и късметлиите Несрин Исмаил от град Айтос от билет “Диамантена 7“, Даниел Петков от град Габрово от билет “Околосветско пътешествие“, Лиляна Петрова от село Радуил от билет „Китайски дракон“, Никола Николов от село Згориград от билет “Златната 7“, Камелия Салмова от град Петрич от билет “Супер Лото+ 2017“ и Стефан Емилов от град Куклен от билет “Лото+ 2017“.

Щастливката Албена Симеонова от град Смолян пък ще се наслади на екзотична екскурзия в Дубай  благодарение на билет “Коледен Календар“.

Вие може да сте следващият късметлия в игрите на Национална лотария. Не пропускайте щедрото предаване всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.