Не пропускайте старта на новия сезон тази вечер от 18.00 ч. по NOVA

С нови оригинални епизоди днес стартира новия сезон на любимата семейна телевизионна игра. В специалното издание "НеСемейни войни", несемейни отбори ще мерят сили един срещу друг, обединени в тематични отбори.

Продуцентът на предаването Атанас Маринов и водещият Цветомир Иванов гостуваха в "На кафе" и разказаха какво могат да очакват зрителите в новия сезон на "НеСемейни войни". 

По темата

"Играят четири отбора и общото между тях е, че са концентрирани около някаква професия. Тези хора са повече от семейство, защото прекарват много време заедно. Те играят много сърцато и са много сплотени. Неслучайно два от отборите са спортисти - те винаги имат воля за победа и се борят и за последната точка" - сподели продуцентът Атанас Маринов. 

Какво още разказаха двамата в студиото на "На кафе", може да видите във видеото. 

В първия в историята на предаването турнир се изправят четири отбора - Сумисти, Волейболистки, Актьори и Танцьори. На принципа всеки срещу всеки, в следващите шест епизода те ще се борят за всяка точка от всеки рунд, които ще се прибавят към тяхното индивидуално класиране. На финала ще спечели този отбор, който е събрал най-много точки от срещите и бързи пари, а наградата, която ще грабне победителят е 10 000лв.

Не пропускайте първия двубой в "НеСемейни войни" между Сумисти и Волейболистки, тази вечер от 18.00 ч. по NOVA.