Късметлията е вторият милионер с такава печалба от щедрите билети през новата 2018 година

Станчо Тодоров от София  е най-новият милионер на Национална лотария. Късметлията е спечелил 1 милион лева от един от щедрите билети. Това не е първата печалба на щастливеца. Дни след като спечелил 1 000 лева, той отново решава да опита късмета си. Съпругата му купила късметлийския билет. 

“Както всеки ден купуваме си билетчета, търкаме и изведнъж излезна печалбата. Радост, скачане, целувки. Беше радост, прегръдки, целувки. Невероятно е”, разказва късметлията.

Станчо Тодоров е пенсионер, който живее заедно със съпругата си в столицата. Именно тя купува печелившия билет.

“Тя, прибирайки се, е купила билетчето, случайно от едно павильонче. Слизайки,  взела билети и за двамата. Прибра се, седнахме заедно и изтъркахме”, сподели Станчо.

Новият българки милионер и съпругата му планират да споделят наградата със семейството си.

“За семейство, за деца, за нас, малко забавление, малко екскурзийки и така - ще видим. Хората да са живи и здрави, повече такива късметлии да има, късмет и здраве на всички”, пожелава Станко.

Щастливецът е вторият милионер на Национална лотария за новата 2018 година. През втората седмица на януари Димитър Миярев от грaд Брацигово спечели 1 000 000 лева от билет "Златните пирамиди за милиони".

През 2017 година десетима късметлии станаха милионери благодарение на щедрите билети и лото игри, като си спечелиха общо 24 000 000 лева. Национална лотария е твърдо решена да предизвика ръст на милионерите в страната и през новата 2018-а година.