Тегленията на печелившите числа в играта Лото 5/35 “Златната топка“ са всеки ден от 17.55 ч. на живо по NOVA

Двукратната световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева ще води тегленията на играта Лото 5/35 “Златната топка“ на Национална лотария по NOVA. Симона вече има опит в тегленето на късметлийски числа. През миналата година тя бе специален гост и даде старт на три тегления на играта “Големият Джакпот“, с желанието да позлати някого с 3 000 000 лева.

Зад гърба си Симона има блестяща спортна кариера. Тя е деветкратна шампионка на България по художествена гимнастика и двукратна световна шампионка. Участвала е два пъти на олимпийски игри в Атина и Пекин. В момента е председател и треньор на СКХГ “СиВи Спорт“, който основава през 2009 година.

Другата голяма страст на Симона е телевизията. Тя е била водеща на предаването „Така го правят жените“ по телевизия BBT и на рубрика в предаването „Усещане за жена“ по ТV7.

“Радвам се, че отново се връщам на малкия екран. Телевизията винаги е била голямата ми любов след спорта. С Национална лотария се надявам да даря много усмивки и щастливи мигове на хората“, споделя Симона.

Тегленията на печелившите числа в  играта Лото 5/35 “Златната топка“ са всеки ден от 17.55 ч. на живо по NOVA.