Гледайте екшън-трилъра тази вечер от 22.15 ч. по NOVA

Пиърс Броснан се превъплъщава в британския супер шпионин Джеймс Бонд, за да превземе ефира с екшън-трилъра "Златното око" тази вечер от 22.15 ч. по NOVA. Това е първият филм, в който Пиърс Броснан влиза в ролята на легендарния таен агент. Изборът не е случаен, защото изпълнението на Броснан възроди образа на Бонд, какъвто го познавахме в най-добрите му години, когато ролята се изпълняваше от Шон Конъри и Роджър Муур. "Златното око" е и първата продукция за британския агент, която не е базирана на роман на Йън Флеминг, но въпреки това историята е на изключително високо ниво.

В "Златното око" Джеймс Бонд отива в Русия, търсейки Златното око (тайно космическо оръжие, което унищожава всичко с електромагнитен инпулс. То попада в грешните ръце и още по-естествено Джеймс Бонд ще го върне, но има проблем. Това са ръцете на бившият му колега Алек Тревелиан (Агент 005), който знае всички номера на Бонд.

Не пропускайте да видите развръзката на сблъсъка между двамата супер агенти в "Златното око" тази вечер от 22.15 ч. по NOVA.