Наградиха най-добрите електронни търговци в годишния конкурс eCommAwards

Най-добрите представители на електронните търговци получиха своите отличия от тазгодишния конкурс eCommAwards 2017. Във второто издание на конкурса участваха 28 проекта и кампании на e-commerce търговци, които се състезаваха в 9 категории.

За втора поредна година отличието търговец на годината спечели технологичната компания за онлайн пазаруване на хранителни стоки, продукти за дома и офиса - eBag.bg. Компанията получи награда и за “Добра практика/социална отговорност“ за техния проект, чрез който доставките на продукти за хора с увреждания на територията на София се осъществяват безплатно.

"Тези две награди са признание за цялостната работа, която свършихме през 2017 година. Доставихме над 50,000 поръчки, като 99.5% от тях бяха доставени навреме или по-рано. Средната оценка на обслужване на екипа на eBag.bg от клиентите е 4.90 от 5. Като резултатите са на база 20,000 получени анкети от клиенти. Всички тези положителни резултати ни стимулират да продължаваме да работим усилено и да радваме нашите клиенти", коментира Иван Александров, основател и изпълнителен директор на eBag.bg.

Освен увеличения брой участници, тази година с двама повече спрямо миналата година са и членовете на журито, които определиха кой да бъде отличен като “Електронен търговец на годината”. Както и в миналото издание на конкурса журито беше съставено от български и чуждестранни експерти в областта на дизайна и ползваемостта, маркетинга, развойната дейност, предприемачеството, разработка на електронни магазини и ERP системи и др. На тържествената церемония присъстваха членове на журито, участниците в конкурса, колеги и партньори от бранша.

Годишният конкурс eCommAwards се организира от EventsBakery.