Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Играта "На крачка от късмета" поднесе чудесна изненада на късметлията Георги Енчев. Той си спечели чисто новия автомобил Renault Clio в шоуто Национална лотария на 9 юни по NOVA.

Монетите, благодарение на които участникът се придвижи до голямата печалба, са с номера 7, 1, 4 и 12. "Добре се чувствам", каза развълнуваният късметлия и добави, че не може да осъзнае случващото се. Георги е на 29 години. По професия е военнослужещ.

Бутонът на късмета осигури достъп до щедрите сейфове на късметлиите Лариса Кулинска и Симеон Атанасов. Лариса си спечели общо 7000 лева, а нейният конкурент отвори два сейфа със символ "Х". Захари Бахаров го изпрати с утешителна печалба от 1000 лева.

Победителката се изправи пред златните сейфове с желанието да утрои спечелената сума. Тя игра уверено и без грешка уцели двата символа "х3", а печалбата ѝ мигновено се увеличи на 21 000 лева. Лариса работи в Български пощи. С пaрите ще помогне на семейството си. Мечтае и за пътуване до Русия.

Големият финалист в играта "МЕГА ДЖАКПОТ", който изпробва късмета си за внушителните 2 400 000 лева, е Eвгений Тевяшов. Късметлията игра смело на сферите и си спечели 12 500 лева и 5-дневна екскурзия за двама в Барселона, като бонус печалба.

Евгений е на 70 години. По професия е фотограф. Ще похарчи парите за близките си. Билетът, благодарение на който се забавлява и печели в Национална лотария, е "Супер Лото+".

Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.