Темите и гостите в предаването тази събота и неделя от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA

В съботния ден "Събуди се" с водещ Мира Иванова ще представи Равносметката - след трагедията с български военни пилоти за състоянието на армията ни ще говори зам.командира на ВВС – бригаден генерал Петьо Мирчев.

Политически спор за вота на недоверие към правителството в сектор "Сигурност". В студиото ще видим депутатите Тома Биков от ГЕРБ и Крум Зарков от БСП.

Финалът на сагата между Македония и Гърция? Ще има ли развитие и какво е решението – тази тема ще следим и в двата дни в предаването.

От живота до вас: Любимите лица на NOVA Ани Салич и Ники Дойнов също ще бъдат част от гостите в съботното издание на "Събуди се".

Пред Ива Софиянска - Божкова тази събота застава сина на емблематичния певец от 90-те Илиян Михов-Баровеца. Какво си спомня за славните години когато баща му е на сцената и как живее днес сина на един от най-известните ни поп-фолк изпълнители. Отговорите в "Събуди се".

Краси Боев ще гледа мачове от световното в необичайна компания - красиви, млади и разбиращи от футбол. Как миски гледат Световното и какво мислят за играта и атмосферата на терена.

В неделя предстои да видим поредни скандали в здравеопазването. Медицински одит: Имало ли е чадър над болници при извършване на проверки от медицински одит?

След скандалните разкрития на прокуратурата очаквайте още подробности по темата в студиото при Мира Иванова.

Пред Мариян Станков - Мон Дьо застава един българин покорил визуалните изкуства и Холивуд - Владимир Тодоров. За пътя на успеха и силата на фантазията един разговор в неделя.

Кои са големите победители от БГ Радио? След церемонията в събота вечер, очаквайте интервюта с победители и автори на хитове в неделната сутрин.

Мария Йотова разказва историята на една жена на ринга. Какво може да накара едно момиче да тренира бокс и как се раждат шампионите? Очаквайте “Късите разкази” на Мария Йотова.

Не пропускайте най-интересните гости и актуалните теми от седмицата в “Събуди се“ с Мира Иванова в събота и неделя от 8.00 ч. по NOVA.