Темите и гостите в предаването тази събота и неделя от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA

В "Събуди се" тази събота Мира Иванова задава въпросите “Ще затвори ли Европа границите си за бежанци и мигранти? И каква ще бъде позицията на България на срещата на европейските лидери в неделя в Брюксел?” Отговор на тези въпроси очаквайте в студиото.

За пръв път по NOVA пред Ива Софиянска-Божкова застава наследницата на фамилия Арабаджиеви - Александра. Извън клишето на това да си милионерска дъщеря, в "Говори с Ива" ще видите повелителката  на конете - едно момиче с много медали и с много любов към животните.

В късите си разкази Мария Йотова ще разкаже история за това как можеш да лежиш в затвора за хранителна добавка. Разказ за това как грешка в системата може да промени целия ти живот.

В неделя “Събуди се” ще следи изборите в Турция и с анализатори в студиото Мира Иванова ще коментира сценариите за страната след вота. Очаквайте включванията на специалния пратеник на NOVA.

Ексклузивно пред NOVA застава съпругата на министъра на културата на Италия, която се оказа българка. За българската следа и колко добре говори езика ни италианския министър очаквайте интервю на Ева Костова.

Мариян Станков - Мон Дьо представя певицата и футболна съпруга Елена Паришева.Каква е тя на терена на живота? Един откровен разговор.

Не пропускайте най-интересните гости и актуалните теми от седмицата в “Събуди се“ с Мира Иванова в събота и неделя от 8.00 ч. по NOVA.