Не пропускайте специалното лятно издание на предаването и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Лятното турне на Национална лотария по следите на късмета е в разгара си. В предаването на 7 юли по NOVA Рая Пакова гостува на Димитър Миярев от грaд Брацигово, който спечели 1 000 000 лева от билет “Златните пирамиди за милиони“. Захари Бахаров пък се срещна с милионера Станчо Тодоров от град София, за да провери как се е променил животът му след печалбата от 1 000 000 лева от билет “Околосветско пътешествие“.

“Чувствам се много по-добре отпреди“, сподели Димитър. С печалбата късметлията си е купил мечтания автомобил, завел е семейството си на почивка, направил е малък ремонт и гараж за новата придобивка. “По-спокоен съм“, категоричен е щастливецът.

Животът на Станчо Тодоров, с когото се срещна Захари, също се е променил към по-добро след печалбата. “Успяхме да купим едно жилище“, каза той и добави, че планира още инвестиции в недвижимо имущество. Станчо сподели, че вече се чувства по-спокоен финансово. “Национална лотария сбъдва мечти“, каза късметлията и добави, че е мечтал да купи жилища на децата си, а печалбата му е осигурила тази възможност.

В шоуто тази събота Национална лотария посети Йорданка Цонева от село Вишовград, която си спечели автомобил Renault Clio от играта “На крачка от късмета“. “Чувствам се прекрасно. Карам си автомобила и съм много щастлива“, сподели късметлийката.

Град Русе също бе една от спирките на лятното турне. Национална лотария гостува на съпрузите Даниела и Момчил. През март Момчил участва в играта “Сейфове“ и спечели 17 000 лева. Месец по-късно същия късмет имаше и Даниела, като грабна 57 000 лева.

 “Участието в Национална лотария беше като една сбъдната мечта“, каза щастливката. С парите семейството е погасило кредитите си. “25 години трябваше да изплащаме апартамента си“, разказа Даниела. “След печалбите се чувстваме много щастливи и спокойни“, сподели Момчил и добави, че вече гледат по по-различен начин на нещата около тях.  

Лятното турне премина и през късметлията Иван Иванов от град Пловдив, който спечели 50 000 лева и 5-дневна екскурзия за двама в Париж от играта “МЕГА ДЖАКПОТ“. С парите Иван ще закупи собствено жилище, за което със съпругата му са мечтали винаги. “Усещането да участваш в живото предаване със сигурност е несравнимо. Мога да го пожелая на всеки“, каза с усмивка късметлията.

Не пропускайте специалното лятно издание на предаването и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.