Гледайте приключенската лента "Маската на Зоро" тази вечер от 20.00 ч.

Катрин Зита-Джоунс и Антонио Бандерас се впускат в шеметни приключения в "Маската на Зоро" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Режисьорът на “Златното око” Мартин Кембъл се вдъхновява за създаването на тази творба от световноизвестния маскиран герой на писателя Джонстън МакКъли, а актьорското съзвездие на лентата се допълва от сър Антъни Хопкинс.

Приключенският филм, номиниран за три награди "Оскар", ще пренесе зрителите в Калифорния в началото на 19 век. Маскираният майстор на рапирата Зоро е защитник на народа срещу тиранията на испанското владичество в лицето на безмилостния губернатор Монтеро. 

В навечерието на освобождението на Калифорния Монтеро разкрива тайната самоличност на Зоро – дон Диего де ла Вега. Той напада бунтовника в дома му, взима го в плен, убива съпругата му и отвлича дъщеря му, която представя за свое дете. 20 години по-късно Монтеро се връща в Калифорния с намерението да наложи пълната си власт. След като научава за завръщането му, дон Диего бяга от дългогодишното пленничество и планира отмъщение. 

Не пропускайте развръзката в приключенския филм "Маската на Зоро" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.