Не пропускайте лятното издание на щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

“Много добре се чувствам след печалбата. Случват ми се само хубави неща“, каза късметлийката Златка Денчева от град Елхово, която спечели 1 000 000 лева от билет “Мега Кеш Кръстословици“. Рая Пакова гостува на милионерката по време на лятното турне на късмета в предаването на 25 август по NOVA.

“Благодарение на тази печалба от “Мега Кеш Кръстословици“ мечтите ми се сбъдват“, каза Златка. Първото нещо, което е направила с част от парите, е да помогне на свои близки. Заедно със синовете си се е насладила на почивки в Несебър и Созопол. Сега им предстои екскурзия в Троян, а през октомври в Турция. През 2019 година Златка възнамерява да посети и Дубай.

Захари Бахаров провери как се чувства късметлийката Искра Лазарова, която спечели 500 000 лева от билет “Диамантена 7“. “Усещането е страхотно“, каза тя и допълни, че още не може да осъзнае, че именно нея е споходил късметът. С парите Искра ще разшири бизнеса си с цветя. Планира да си купи апартамент и да отиде на почивка в Гърция със своя приятел.

Турнето на късмета премина и през Калина Иванова, която си спечели автомобил от играта “На крачка от късмета“. “С моето семейство решихме да продадем спечелената кола от Национална лотария. Купихме си по-малка. С една част от парите покрихме семейни нужди, а с останалата ще си направя една екскурзия до Англия“, разказа щастливката.

С печалбата от 54 000 лева от “Сейфове“ късметлията Валери Павлов е завел цялата фамилия на екскурзия в Италия. “Бяхме в северната част на Италия. Посетихме езерата Комо и Гарда, беше фантастично“, разказа той. Наесен късметлията отива на круиз със семейството си.

Национална лотария гостува на късметлийката Стиляна Патерова, която спечели 40 000 лева и 5-дневна екскурзия за двама до Рим от играта “МЕГА ДЖАКПОТ“. Стиляна разказа, че е доволна от сумата, която е спечелила, както и от екскурзията за двама до Рим. “Сбъдна ми се една от мечтите - да пътувам със самолет“,  каза Стиляна.

Не пропускайте лятното издание на щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.