Не пропускайте предаването на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.

В Деня на независимостта по NOVA Рая Пакова се срещна с няколко големи късметлии в Национална лотария. Милионерът Красимир Костадинов, който спечели 1 000 000 лева от билет “Американски долари“, разказа, че с приятелката му Марияна вече са осъществили желаната екскурзия до Прага. Красимир я е изненадал с чисто нов автомобил за юбилея ѝ. Готови са и с ремонта на къщата си.

Билназ Бекир, която забогатя с 500 000 лева от билет “Златите пирамиди 5“, сподели, че се чувства много добре. С печалбата е купила второ жилище в София. “Ремонтите свършиха и утре вечер пътувам за Гърция“, каза късметлийката.

Рая се срещна и с Дияна Вълчанова, която съвсем скоро спечели 500 000 лева от билет “Кеш х 50“. “Чувствам се страхотно, много развълнувана. Еуфорията все още продължава“, каза Дияна. Късметлийката вече избира жилище. Иска да бъде с огромен двор и красива цветна градина. Тя сподели, че е направила резервация за дълго мечтана почивка в Индонезия и Малайзия. „Национална лотария сбъдна много голяма част от моите мечти“, каза щастливката.

Екипът на Национална лотария посети Иван Гройчев, който си спечели автомобил от играта “На крачка от късмета“. “Емоцията е неповторима. Студиото е приятно, адреналинът е голям. Почувствах се много добре“, така късметлията описва преживяването си в предаването. Той е подарил колата на своята дъщеря.

Национална лотария провери как се чувства Елизабет Якимова, която си спечели 57 000 лева от играта “Сейфове“. “Купих си кола и така станах първият шофьор в семейството“, похвали се щастливката. Останалата част от сумата, Елизабет е спестила. 

Мария Вергова, която си спечели 50 000 лева и автомобил  от играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ е погасила голям ипотечен кредит с печалбите. “Усещането в предаването беше прекрасно, а вълнението много голямо. Не бях очаквала, че точно на мен може да се случи нещо такова“, разказа Мария.

Не пропускайте предаването на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.