Припомнете си битката в най-родолюбивото предаване днес от 16.00 ч. по NOVA

Драматичен епизод на "Аз обичам България" обещава да остави зрителите "без ума и дума" днес от 16.00 ч. по NOVA. Нахъсани за победа и заредени със страхотно настроение са четниците на войводата Юлиян. Зад гърба му ще застанат недостижимият връх на телевизионната кулинария шеф Манчев, взривоопасната смес от таланти, позитивизъм и очарование Милица Гладнишка и актьорът Димо Алексиев.

Андрей също се е приготвил за бой със звездна селекция в епизода днес. За победата и за честта на своя капитан ще се бори великолепната актриса символ за поколения български жени Марта Вачкова. Мъжко рамо ще удари легендарният майстор на хумора Димитър Туджаров-Шкумбата. Не само с красота, но и с ум, остър като бръснач, ще впечатли красивото лице на времето по NOVA Гергана Малкоданска.

Звездите ще се раздадат за своите капитани и ще превърнат предаването във феноменално състезание. Предстоят обрати в резултата след всеки кръг, а отборите почти до финала ще се гонят само на 2 точки разлика.

Дори и "Рожденият ден" на шеф Манчев няма да се окаже решаващ за разплитането на интригата в резултата. Затова гвоздей в програмата ще бъде кръгът "Удави капитана" и най-великият обрат в историята на шоуто досега – зрители и участници ще тръпнат в напрежение до последната секунда, когато единият от капитаните ще бъде удавен. Дали това ще бъде Андрей Слабаков или Юлиян Константинов ще глътне вода и ще се прости с наградата?

Не пропускайте отговора днес от 16.00 ч., когато изборът е само един – "Аз обичам България" по NOVA.