Припомнете си оспорваната битка тази неделя от 16.00 ч. по NOVA

Оспорван артистичен сблъсък с участието на музиканти, актьори, комици и дори плеймейтка предстои в “Аз обичам България” тази неделя от 16.00 ч. по NOVA. В своя отбор капитанът Андрей Слабаков ще строи комика, чийто хумор е бил записван на касети и разпространяван нелегално - Димитър Туджаров-Шкумбата, певицата Мариана Попова и композитора Богдан Томов. От своя страна Юлиан Константинов ще разчита на помощта и знанията на актьора, спечелил наградата “Чудомир” - Ники Урумов, певицата с червено-черна коса Петя Буюклиева и носителката на титлата “Мис Плеймейт” Златка Димитрова.

Всички те ще бъдат изпитани на редица въпроси, свързани с българското кино, музика, спорт, история и много други области. Зрителите ще разберат каква е скритата дарба на Димитър Бербатов, кой е революционният продукт, произведен за първи път в цех № 104 в завод “Латекс” през 1987 г., както и коя книга е била забранена и изгорена в Полиграфическия комбинат.

Звездите ще трябва да познаят и колко процента от българите сами си варят ракията и са давали пари за почерпка на пътен полицай. В името на победата отборите дори ще се впуснат в надпревара с дъх на череши и истинско приключение с мустаци.

Припомнете си оспорваната битка в “Аз обичам България” тази неделя от 16.00 ч. по NOVA.