Темите и гостите в сутрешния блок в четвъртък от 6.20 ч. по NOVA

„Здравей, България" на 11 април, след размирици и разбити къщи в Габрово заради побой в магазин, търси отговор на въпроса „Овладяно ли е напрежението?”. Очаквайте последни подробности за ситуацията в града. В предаването ще видите още:

Ротвайлери нахапаха жестоко деца. Кой е собственикът им и защо животните са пуснати свободно?

Имотите на политиците: Прокуратурата проверява и Валери Симеонов. Как ще завърши сагата „Апартаментгейт”? Коментар на Слави Ангелов.

Кокаин плува в морето. Операцията продължава. На живо от Шабла.

Развити и липсващи болтове на жп релси. На живо за опасностите в отсечката София - Варна.

Близо месец без ток. Стотици жители на блок в Русе живеят без отопление и светлина.

В сезона на пресните плодове и зеленчуци – кои храни са с най-много пестициди на пазара? И кои са най-чистите от химикали продукти? Резултатите от проверките в „На твоя страна” с Георги Георгиев.

Работи ли нелегално най-голямата хижа у нас? Проверка на NOVA установи, че за сградата на връх Мусала  няма никакви документи.

Преди световната купа по художествена гимнастика в София говорят треньорите на златните момичета на България.

Търсят се доброволци. Софийският зоопарк  набира хора, които да следят животните да не бъдат хранени от посетителите.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България"  в четвъртък, 11 април, от 6.20 ч. по NOVA. Подробности четете на сайта Nova.bg. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.

Редактор: