Гледайте хитовия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Болката от загубата ще превземе „Св. Анастасия“ в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“. Смъртта на Ина ще разтърси Борис и ще всее смут сред лекарите, които до последния момент ще се опитат да научат повече за нейното изчезване. Доктор Тасев ще се изправи пред един от най-тежките моменти в живота си, а съдбата на болницата ще бъде поставена на карта. Дали „Св. Анастасия“ ще бъде отново притежание на Иво Фотев или лекарският екип ще поеме управлението? – зрителите ще видят в новите епизоди от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA.

Ирина Митева и Васил Бинев: Ина и Иво си простиха в „Откраднат живот: Любовта лекува”

Личните отношения в спешното ще претърпят истински обрат на фона на драматичните събития. Новината ще извади от обувките и доцент Мазов, който ще се почувства дълбоко отговорен за случилото се. Ситуацията ще доведе и до първи откровен разговор с доктор Хинова. Междувременно напреварата между сестра Жекова и доктор Кръстева ще излезе наяве и ще потърси окончателно решение от професор Цонев. Неочаквана комбина между доктор Грънчарова и доктор Табаков ще промени любовните конфигурации и ще провокира въпроси сред останалите, замесени в ситуацията.   

Христо брани Кая с риск за живота си в „Откраднат живот: Любовта лекува“

Не пропускайте новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.   

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес