Рапърът разказа за своите бъдещи проекти в „На кафе”

Хубаво е големите музикални концерти да излязат извън София. Това сподели рапърът Криско пред камерата на „На кафе”. На самият него сега му предстоят доста събития извън столицата.

„За първи път във Велинград ще се случи толкова голямо събитие като Arte Music Festival. Ще участват изключително много изпълнители от българската поп и рок сцена. Така че всеки, който има възможност, нека заповяда на събитието тази събота, 27 април.”, разказа Криско.

В момента известният изпълнител се готви за своя съвместен проект с филхармоничен оркестър, който предизвика голям отзвук в обществото.

„Това не е толкова революционно и други изпълнители са го правили в световен мащаб. Важно е  да се експериментира, защото така се откриват нови хоризонти”, смята Криско.

„През юни месец стартираме турне в Летния театър във Варна, след това продължаваме с Бургас, Плевен, Добрич и Пловдив, а после ще обявим и следващите дати”, разкри певецът.

Експериментални елементи има и в новата му песен „Незаменим”, която е вдъхновена от реални събития, случили са се с негови приятели, а той е описал в това парче.

Какво още разказа Криско за своите професионални проекти, гледайте във видеото от „На кафе”.