Гледайте анимационния филм "Смелата Ваяна" от 12.50 ч. и комедията "Пеещото кутре" от 15.00 ч. по NOVA

Приятни емоции и истински приключения очакват зрителите в съботния следобед с филмите по NOVA. В 12.50 ч. ефира ще превземе анимационният филм "Смелата Ваяна". Безстрашното момиче ще тръгне на епично пътешествие из Тихия океан, за да спаси острова, на които живее.

По време на пътуването, в търсене на спасение за народа си, тя се среща със своя герой - някога могъщият и почитан легендарен полубог Мауи, който ще се включи в изпълнението на храбрия план. Заедно те плават през открития океан, срещайки по пътя си гигантски чудовища и спиращи дъха опасности, а Ваяна осъществява древната повеля на дедите си и открива това, което винаги е търсила – собствената си идентичност.

В какви невероятни приключения могат да ни вкарат нашите думи и мечти? Отговорът на този въпрос ще даде "Пеещото куче" в 15.00 ч. по NOVA. Създателите на хитовите комедии “Въздушният Бъд” и “В търсене на дядо Коледа и Лапичка” ще зарадват зрителите с историята на Тайни - малко кученце, което може да говори и мечтае да бъде голямо. Тя иска да спечели състезанието за пеене на кучета, но е похитена от зъл човек, който припечелва от отвличането на кучета от собствениците им, които са готови да платят огромни суми, за да върнат любимите си домашни любимци. Тайни вярва, че нейният собственик Лу е бил убит. За да почете паметта му тя прави и невъзможното, за да избяга от страховития ловец на глави и да стигне на време за конкурса. По нелекия път, от Чикаго до Ню Йорк, тя се сблъсква с безброй опасности, но среща и нови приятели...

Не пропускайте анимационния филм "Смелата Ваяна" от 12.50 ч. и комедията "Пеещото кутре" от 15.00 ч. по NOVA.