Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

23-годишният Венцислав Дункин от Разлог победи в играта „Сейфове“ в шоуто Национална лотария на 15 юни по NOVA. Той игра страхотно, утрои печалбата си и грабна 51 000 лева. Венцислав се забавлява и печели на сцената на късмета благодарение на играта „Лото 6 от 47“.

Той се изправи пред сейфовете заедно с Борислав Иванов от Несебър, който си спечели директно участие в шоуто от билет „Американски долари“. По време на първи кръг Борислав си натрупа общо 9000 лева. Той попадна на два хикса, които разделиха печалбата му наполовина и го изпратиха с 4500 лева. Венцислав успя да си натрупа 17 000 лева, а благодарение на късмета си, получи шанс да ги утрои със златните сейфове.

Късметлията започна със сейф номер 2, където имаше „Х“. След това успя да уцели точните сейфове, в които бяха скрити символите за утрояване и грабна 51 000 лева. Венцислав учи за пилот. С парите иска да помогне на своя брат, за да си купи жилище.

Късметлията Рангел Рангелов от село Огняново победи в играта „На крачка от късмета“ и се сдоби с автомобил Fiat Tipo. Щастливецът е на 38 години. Работи в мебелна фабрика. „Не мога да повярвам“, каза той, когато се настани зад волана на автомобила. Той сподели радостта си с неговите приятели, които го придружаваха в шоуто.

Здравко Шехов от Смолян е големият финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ. Числото 47 му осигури възможност да играе за джакпот, достигащ 2 400 000 лева.

С „Колелото на късмета“ той определи, че ще се бори за сумата от 150 000 лева. С първото натискане на бутона си спечели 5000 лева. След това даде две верни предположения и си натрупа общо 15 000 лева. Здравко сгреши на четвъртата сфера, но продължи и с три верни предвиждания сумата му набъбна до 30 000 лева. Желанието му за игра беше помрачено от втора грешка, която раздели печалбата му наполовина и го изпрати с 15 000 лева. Здравко ще изхарчи парите за семейството и бизнеса си.

Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.