Новите заглавия, за които може да гласувате в кампанията, вече са на сайта https://greatmonday.bg

Победителят в третата седмица на „Великият понеделник“ е приключенската лента „Книга за джунглата”, която зрителите ще имат възможността да гледат тази вечер от 21.00 ч. по KINO NOVA. Любимата история на малки и големи оживява на екрана в приключенския филм, екранизация по класическия едноименен роман на Ръдиард Киплинг.

Филмът разказва за невероятните приключения на едно малко момче, израснало в джунглата, което се отправя на велико пътешествие в търсене на истинската си същност. Режисьор е Джон Фавро, а в главната роля на Маугли се превъплъщава младата индийско-американска изгряваща звезда Нийл Сети. Останалите обитатели на джунглата са озвучени от актьори като носителите на награда „Оскар” Бен Кингсли и Кристофър Уокън и актрисата Скарлет Йохансон, отличена с три награди „Златен глобус”.

Преследван от кръвожадния тигър Шир Хан, малкият Маугли намира подслон в глутницата на вълците, които бдят над него заедно с верните му приятели – пантерата Багира и мечока Балу. Годините минават, а безпомощното малко дете пораства и решава да се справи веднъж завинаги със своя враг. Ще се справи ли Маугли с тази наглед непосилна задача и успее ли да намери ли своето място в света?

Любителите на качествените филми ще могат да направят своя избор на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg. Освен че ще поемат контрола над ефира, зрителите по традиция ще могат да спечелят и много награди. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички дали своя глас по време на кампанията, ще се борят за големите награди.

Феновете могат да избират своя фаворит и на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 22 юли, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

„Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Следете "Великият понеделник" в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.