Капитанът избра газова бутилка за цялото племе, пред имунитет за себе си

„Къде сте капитани“? С тези думи завърши първата капитанска битка в „Игри на волята: България“ изречени от капитана на Траки – Александър. Той се справи най-бързо с въпроса по история, копаенето на дупка в пясъка, дърпането на въже и баланс на топки. След него остана капитанът на Славяни – Георгиос, който заяви, че не е учил българска история и затова се е затруднил на въпроса. Последен остана Стоян, капитан на Прабългари, който не успя да намери въжето в пясъка.

Славяните спечелиха първата териториална битка в „Игри на волята: България“

Големият победител Александър имаше възможност да избира между газова бутилка за племето, с която спокойно да си готвят или имунитет от номинация тази седмица. Капитанът на Траки, избра бутилката и зарадва цялото племе

В луксозната вила, Марешка и Амелия – Мира не намират общ език с останалите и започва да се усеща напрежение в племето, до къде ще стигне то, следва да видим.

„Игри на волята“: Първата битка е тази вечер

На пустия плаж, Прабългари успяха да запалят огън и нещата започват да им се подреждат, а Траки имаха първата си задача от капитан Бялото Мите, с която се справиха и получиха храна.

Утре вечер е първата номинационна битка! Как ще се справят трите племена, кой ще е най-добър и кой ще остане последен и ще се наложи да излъчи първия номиниран? Всичко това ще разберем, утре вечер от 21.00 часа по NOVA

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram.