Темите и гостите в сутрешния блок от 6.30 ч. по NOVA

Жена почина след като няколко болници отказаха да я приемат за лечение. Направеният впоследствие PCR тест е отрицателен. Мъж с усложнения от COVID-19 пък не беше приет в болница. Как да търсим правата си на пациенти? Здравният юрист д-р Мария Петрова. 

Защо противогрипните ваксини изчезнаха за няколко часа и няма да има нови?  

Спад в доверието към двете основни партии. Кои са сигурните фактори в следващия парламент? - Първан Симеонов, изпълнителен директор на „Галъп интернешънъл България“ 

Напрежение и PCR тестове в президенството. Защо ДАНС и Разузнаването проверяват прекратената предсрочно визита на президента Румен Радев в Естония. Коментар на Георги Харизанов и Слави Василев.   

На живо: Кой краде капачките, събирани за закупуването на кувьози?  

Търговци предлагат износени вместо здрави гуми в интернет. Как да избегнем измамата и как да подготвим автомобила си за предстоящите месеци. 

Проверки за тежкотоварни автомобили по ключови булеварди в София. Причината: поредица от сигнали за нарушения на наредбата за влизане в столицата.  

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в четвъртък, 22 октомври, от 6.30 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.