Радио водещият разказа повече за новата категория и предстоящата церемония в Пловдив

Симо е сред най-разпознаваемите гласове в радио ефира, защото всеки ден е част от сутрините на слушателите на честотата на БГ Радио в сутрешния блок „Стартер”. По повод кръглия рожден ден на радиото в София на Моста на влюбените беше открита изложба. „Тя е посветена на 20-годишнината на БГ Радио. Озаглавена е „20 години БГ Радио: България звучи по-добре от всякога”. Всички посетители на Моста на влюбените ще могат да я видят само в рамките на две седмици”, каза емблематичният водещ.

Ясни са номинираните за Годишни Музикални Награди 2021 на БГ Радио

Изложбата е открита на 10 юни , когато бяха обявени и номинациите за Наградите на БГ Радио 2021. Тази година една нова категория изненадва слушателите и любителите на българска музика и това е БГ Комбинация. „Ние имахме нужда от тази категория, защото досега винаги имаше объркване от това кои са всъщност комбинациите – очаквани или неочаквани”, обяснява Симо.

20 ГОДИНИ "БГ РАДИО": Откриха изложба на Моста на влюбените (ВИДЕО)

На 17 юли на специална церемония в Пловдив ще станат ясни и победителите. „Една седмица след изборите, България прави музикалните си избори, свързани с най-добрата българска музика”, съобщава той.

Какви други любими български неща има Симо и преоткрива ли качествата на страната ни след всяко излизане зад граница – гледайте във видеото от „На кафе”.