Очаквайте обявяването на носителите на големите награди във „Великият понеделник“ на Facebook страницата на KINO NOVA - www.facebook.com/kinonova/

Тази вечер от 21.00 ч по KINO NOVA ще станем съпричастни на личната трагедия на доктор от спешно отделение, който се налага да влезе в ролята на отмъстител. Вълнуващата лента на режисьора Ели Рот е съвременна екранизация на едноименния роман „Death Wish“ на Брайън Гарфийлд от 1972 г. и римейк на любимата филмова класика с Чарлс Бронсън (позната у нас под името „Смъртоносно желание“) за лекар от Чикаго, който взима правосъдието в свои ръце, след като жена му и дъщеря му са брутално нападнати в дома си, докато той е на работа.

„Спайдър-Мен: Завръщане у дома“ е победител в седмата седмица на „Великият понеделник“

Сюжетът ни среща с хирург, който работи в спешното отделение на болница в Чикаго, където ежедневно вижда крайния резултат от насилието, което се шири по улиците на града. Полицията, претоварена от огромното количество престъпления, е неспособна да разреши случая, при който семейството на д-р Пол Кърси е нападнато в дома си. За да получи справедливост, Пол е принуден сам да издири и отмъсти на нападателите, поемайки правосъдието в свои ръце. Когато анонимното избиване на престъпници привлича вниманието на медиите, хората започват да се чудят дали смъртоносният отмъстител е ангел хранител, който помага на обикновените хора да се предпазят от престъпниците. Героят на Уилис се превръща в персонаж с две лица: спасяващ животи и отнемащ такива. Съпруг и баща, грижещ се за дъщеря си и отмъстител, борещ се с престъпността в големия град. Ще успее ли героят да отмъсти за семейството си ще разберем тази вечер от 21.00 ч. по KINO NOVA.

„Отряд обирджии“ е победител в шестата седмица на „Великият понеделник“

Деветото издание на най-демократичната телевизионна кампания „Великият понеделник" затвърди успешно своя статут на институция сред българските киномани. Тази година всяка седмица двама от гласувалите получаваха страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички, които редовно са дали гласа си за предпочитания от тях филм, ще спечелят голямата награда – домашна ретро машина за пуканки.

Очаквайте обявяването на носителите на големите награди във „Великият понеделник” на Facebook страницата на KINO NOVA.

KINO NOVA благодари на всички, които взеха участие в деветия сезон на „Великият понеделник”.

„Великият понеделник“ дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията „Медийна реклама“.