Новите заглавия, за които може да гласувате в кампанията, вече са на сайта https://greatmonday.bg

Екшън-фантастиката победи безапелационно в оспорваната филмова надпревара в седмата седмица на „Великият понеделник“.

Вълнуващата лента, дело на режисьора Джон Уотс, разказва необикновената история на 15-годишния Питър Паркър (Том Холанд), който полага огромни усилия, за да съвместява успешно живота си на обикновен ученик и супергерой.

Вдъхновен от приключенията си с Отмъстителите, Питър се завръща у дома, в очакване на насоките и наставленията на ментора си Тони Старк (Робърт Дауни Джуниър).

Неочакваната поява на нов зъл герой – Лешояда (Майкъл Кийтън), ще застраши сериозно всичко важно за Питър. Той осъзнава, че за да защити любимите си хора, ще трябва да надхвърли възможностите, които му осигурява костюмът на Спайдърмен и да се преобрази в истински герой.

„Отряд обирджии“ е победител в шестата седмица на „Великият понеделник“

Почитателите на седмото изкуство вече могат да намерят новите седмични предложения на специалния сайт на „Великият понеделник“ https://greatmonday.bg. Освен възможността да определят какво да се излъчи на малкия екран, зрителите по традиция ще могат да спечелят и атрактивни награди. За двама от гласувалите през седмицата ще има страхотни брандирани тениски, а трима от всички, които редовно са дали гласа си за предпочитания от тях филм, ще спечелят голямата награда – домашна ретро машина за пуканки.

Феновете могат да избират своя фаворит и през Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 30 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA.

„Великият понеделник“ дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията „Медийна реклама“.

Следете „Великият понеделник“ в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA.