„Всяко време си има своя чар“, сподели екзотичният топмодел в студиото на „Събуди се“

За скромните си 22 години Стефани Рубен Обадяру вече се е снимала за топсписания у нас. Модел е от пет години, като сбъдва детската си мечта. Другата ѝ голяма цел била телевизията и вече е в актива ѝ. Екзотичната си красота дължи на микс от гени – майка българка и баща нигериец. Израснала е в ж.к. „Люлин“ и е завършила испанска гимназия, а с днешна дата учи „Неформално образование“ в Софийския университет. В свободното си време се занимава професионално с танци. От понеделник Стефани ще буди зрителите на NOVA с прогнозата за времето.

„Аз съм много слънчев, позитивен и усмихнат човек. Винаги давам всичко от себе си. Старая се максимално да бъда естествена. Нямам опит в телевизия, но това няма значение, защото с всичко се свиква.“

„Преживях травма, която ме накара да осъзная от малка по-важните неща в живота. Това е загубата на баща ми. Тежко е. Хората, които са преживели нещо подобно, знаят, че времето не лекува. Свикваш с болката и я притъпяваш, в моя случай с усмивка и с това да продължа напред. Моята баба ми помогна много. От малка искаше да имам повече социални контакти, участвах в много конкурси за красота и различни таланти. Тя беше човекът, който ме изгради. Много съм ѝ благодарна! „Трябва да оценяваш всеки един момент! Защото никога не знаеш какво може да се случи утре!“ – това е най-важният съвет, който тя ми е давала.“

„Специалността, която изучавам, се занимава с педагогика, но се фокусира върху по-алтернативни методи на обучение. Защото децата научават нещата по-лесно чрез игри. Искам да имам школа за деца, да преподавам езици, например английски и испански, дори френски“, споделя Стефани.

„Когато бях на 15 години отново баба ми ме подтикна да тръгна на кастинги. Твърдеше, че съм много хубава. Първата ми изява беше в музикален клип. Оттам си тръгнаха нещата, фотосесии, реклами за чужбина“, спомня си топмоделът.

„Винаги съм искала да работя в телевизия, а нещата станаха много неочаквано. Изключително благодарна съм за възможността!“, категорична е тя.

С какво специално пожелание Ники Василковски посрещна новата си колежка и на какво е успял да я научи преди дебюта ѝ в телевизионния ефир, гледайте във видеото.