Не пропускайте новите епизоди на криминалната драма всеки делничен ден от 22:30 ч. по NOVA

В душата на Драго се заражда буря – той трудно се справя с болката след убийството на майка си, а твърденията на Велин, че Филип има общо със смъртта й, направо го побъркват. Най-сетне открил биологичния си баща, преминал през редица съмнения относно появата му и през десетки разговори за изясняване на миналото, той сякаш си позволява да изпитва поне малко надежда, че може да има нормални отношения с Филип. Но точно, когато Драго предпазливо е открехнал вратата на доверието си към него, идва трагичната загуба на Снежа и всички подозрения, свързани с шокиращото събитие. Сандо също налива масло в огъня, когато изказва предположение, че не е изключено баща им да е замесен по някакъв начин във фаталния инцидент. Дори само мислите за това отключват неимоверна ярост у Драго и той търси всяка следа или знак, които могат да го насочат към така необходимите му отговори. Натегнатото напрежение ескалира по време на погребението на Снежа и една провокация отключва внезапна агресия. Какви ще са последствията?
 

Драматични последствия след двете брутални убийства в „Братя“

Филип предлага съдействие на семейството на Снежа за нейното погребение, въпреки че не понася такъв вид събития. Той твърдо застава зад Драго и му декларира своята подкрепа в този труден момент. Карамитев вижда неприязънта и откритата враждебност на Велин към своята особа, но не отдава голямо значение на неговите подозрения. Повече го интересува, кой се е обадил на Снежа по време на вечерята му с нея, за да я накара да си тръгне спешно от романтичната среща. Дали ще стигне до поверителната информация и как е решил да действа срещу човека, свързал се с жертвата в нощта на убийството?

Йоанна Темелкова за любовта, възрастта и сцената

Лора е в пълен психически срив, но това, което окончателно я смазва, е фактът, че Драго не само не й вярва за абсолютно нищо, но и я държи затворена като заложник. Постепенно тя разбира, че всяка нейна дума и опит да обясни всичко, което знае, се връща като бумеранг срещу самата нея. Лора усеща, че Драго вече я мисли за луда и я нарочва за причинител на повечето големи злини в живота му напоследък. Осъзнавайки, че се намира в патова ситуация и никой не иска да я чуе, тя все пак не спира да се бори за своята кауза – да предпази любимия си от най-лошото. Има ли все пак шанс той да й повярва след откритата отрова тетрадетоксин в дома на охранителя му Огнян, което потвърждава нейните думи, или отчаянието му в момента съвсем е замъглило неговото съзнание?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.