Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Сандо пада в клопката на Радо и Никсън – те успяват незабелязано да му отнемат втория телефон, чрез който тайно комуникира с ГДБОП, без дори да знаят на каква находка са попаднали. Андреев е убеден, че ММА-боецът снася информация на полицията и търси начин да го докаже, за да елиминира брата на Денис. Телефонът, обаче, се оказва с изтрит регистър на обажданията, няма и налични смс-и. Това още повече усъмнява Радо и той настоява пред шефа си да притиснат Акарди, за да разберат какво точно крие. Подозренията на всички се засилват, когато го заварват, изпаднал в паника, да търси изгубения си телефон навсякъде. Денис го притиска до стената, за да признае истината. Готов ли е Сандо да го направи, или ще измисли друг ход за действие и има ли шанс да оцелее след този сблъсък?

Радо притиска Сандо в „Братя“

Черкезов е все по-напрегнат заради проблемите, скупчени на главата му вкъщи и в службата. Мисълта за амфетамините, които той неотдавна намери в джоба на дъщеря си, просто не му дава мира. Приемайки за чиста монета лъжата на Симо, че дрогата е негова, полицаят по-скоро се притеснява, че Поли е в неподходяща компания, затова забранява на двамата младежи да излизат заедно. Насочил цялата си неприязън към Симеон, следователят остава сляп за зависимостта на детето си, вярвайки, че тя е добро, възпитано и по-скоро праволинейно момиче. Димитър подценява факта, че Поли все още е незрял човек, който просто се е подхлъзнал и е направил фатална грешка и точно тя може да му коства дори и живота. Заблуденият баща постепенно с ужас установява, че дъщеря му е силно влюбена в Симо и с право подозира, че въведената от него забрана ще бъде нарушена. Черкезов е бесен, когато вижда момчето пред дома си. Ще овладее ли своя гняв, или ще вземе крайни мерки? И каква още по-неприятна изненада го очаква в тази и без това непоносима ситуация?

Ще пусне ли Черкезов Симо за разследване?

Междувременно, конфликтите в отдел „Наркотици“, заради които инспектор Михайлов реши да напусне, сякаш все повече се изострят. Той самият, контузен след фиаското на футболната среща, организирана уж за сплотяване на групата, излиза в болничен и не иска да чуе за колегите си. Най-вече страни от Йосифов и Черкезов, защото ги държи отговорни за лошата атмосфера в екипа и не може да им прости, че са вторачени предимно в егото и кавгите си, вместо да се разберат като големи мъже в името на работния процес. Ще осъзнаят ли двамата враждуващи следователи, че отделът им наистина е пред разпад и те носят вината за това? Има ли обратен път назад към разбирателството, или общата им работа е окончателно обречена?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.