Приключенците отиват в Стопанството

В последната териториална битка между двете племена в третия сезон на „Игри на волята: България“ Бойците успяха да грабнат ключа от Резиденцията. Те доказаха, че са по-добри и си осигуриха посрещане на финалите в лукс и в изобилие от храна и удобства.

ГАЛЕРИЯ:  "Игри на волята: България" - сезон 3 (22 ноември)

В напрегнатата битка тази вечер ключов момент бе правилното разпределение по постове на воините в двата отбора. Морунов се оказа на стратегическа позиция и донесе предимство на Бойците, което ги отведе по-бързо до финалния елемент. За първи път зрителите на NOVA чуха Неделчо да споделя, че изпитва затруднение в подреждането на пъзела, който обикновено е неговата най-голяма сила на Арената. Въпреки това, двамата с Андрей успяха да справят преди Паулина и Симеон.

Двама воини напуснаха „Игри на волята: България“ на метри от финала

„Получи се идеална синергия между петимата. Най-накрая заработихме като един юмрук“, сподели Неделчо след края на битката.

Преди териториалната битка двете племена избраха своите последни капитани. Начело на Приключенците застана Симеон с единодушен избор, а Бойците решиха да бъдат предвождани от крехката Милена.

Кремена: В „Игри на волята: България“ се научих на търпение и дъщеря ми се гордее с мен

Кой ще развее флага в капитанската битка във вторник? Ще има ли неочаквани изненади за Симеон и Милена? Каква ще е наградата за победителя? Какви ще са новите тактики в отборите? – не пропускайте да разберете тази вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.