Фитнес инструкторът напусна хитовото риалити след оспорвана битка и споделя за взаимоотношенията по време на приключението

С приближаването на финала на най-гледаното риалити в българския ефир „Игри на волята: България“, битките стават все по-ожесточени. След оспорван сблъсък между Кремена и Милена, фитнес моделът и инструктор напусна риалитито и в студиото на "На кафе" разказва за приятелствата, взаимоотношенията и трудностите й по време на предаването.

Тя признава, че е намерила съмишленици в риалити формата - млади, позитивно настроени хора и по никакъв повод не се е почувствала по-възрастна от тях. Тъй като е свикнала на хранителни режими, не е проблем за нея да стои гладна, но трудно преглъща мизерията на Реката. Най-силно усеща липсата на дъщеря си и първото нещо, което прави след като излиза е да се чуе с близките си.

Равносметки след края на предаването

„Милена се справи много добре, тъй като тя е силна на баланс. Много добро момиче и е добре с бягането и изометрията. Когато влязохме на арената видях, че това е нейната битка. На мен ми беше труден баланса. Също така и взаимоотношенията с хората. Подтисках си емоциите, за да няма скандали и да вървим напред“, разказва в студиото на „На кафе“ Кремена.

Приключенците надвиха Бойците в оспорвана номинационна битка

За приятелството с Мани

„Не съм скандалчийка и в живота, но в „Игри на волята: България“ се научих на търпение. Малко бях като буфер във взаимоотношенията в племето, с Мани и с мъжете. Не ми беше приятно да има скандали и винаги съм се опитвала да ги потушавам. Мани е кибритлия човек – много експанзивен и импулсивен. Аз я възприех такава каквато е и тя не е лош човек.  И сега поддържаме взаимоотношения с нея. Тя е жена, която много се е борила в живота и си отстоява нейното. Опитвала съм се да и казвам да е по-спокойна, но тя се пали лесно и пет минути след това всичко е минало. Бързо пали и бързо и минава. За мен тя си играе правилно играта. Осъзнава, че няма физическите данни и е нормално да гледа да компенсира със стратегия и с ум. Браво, за начина, по-който вчера надигра Неделчо“, споделя мнението си за приятелката си и съотборничка в риалити формата.

Бойците се спасиха от племенен съвет с безапелационна победа

За стратегиите в риалити формата

„Опитах се да спася Мани от елиминации, но тя пак щеше да бъде номинирана, тъй като сме редовни тези, които ходим на съвет. Направих този ход, тъй като исках да номинирам Стоян. Това беше моята стратегия. Исках аз да изляза в битка със Стоян, но всички останали номинираха Мани. Разбирах се с всички, но със Стоян не намерих общ език. Не мога да разбера каква е причината – на енергийно ниво или нещо друго. Не сме се карали, обиждали, но не сме и общували. Сега се чувам с Мани, пишем си с Неделчо, Елизабет, Миленка“, обяснява действията си участничката.

Най-трудното изпитание в „Игри на волята: България“

„На реката ми беше много трудно и единственото нещо, което ме мъчеше не физически, а психически, бе мизерията на Реката. Не беше проблем глада, а това че не можеш сутрин да си измиеш зъбите, да се изкъпеш, да си измиеш косата. Човек, който спортува, хигиената му е на много високо ниво и това ми тежеше много“, признава Кремена.

Блестяща победа за Приключенците в териториалната битка в „Игри на волята: България“

Причината за участието й в риалитито

„Майка ми ми беше на гости от Лондон и по същото време вървеше реклама за кастингите по телевизията. Тя ме подтикна да пробвам. В началото реагирах, че всички са по на двайсет години, докато аз съм на четиридесет, но тя ме убеди, че имам воля и съм със силен характер. Заедно попълнихме анкетата, която беше дълга с 60 въпроса, след което съм забравила. Обадиха ми се на 28 март, когато съм рожденичка и ми казаха, че съм одобрена за кастинга. След две седмици имах имен ден на Цветница и тогава ми се обадиха да ми кажат, че продължавам за втори кръг. Щастлива бях и си помислих, че има нещо Свише. Когато излязох от предаването, първо се обадих на дъщеря ми и след това на майка ми. Поздрави ме и каза, че е доволна от участието ми. Изкарала съм дори повече от колкото е очаквала. Бях й обещала да съм търпелива, тъй като в живота съм прям човек. В „Игри на волята: България“ се научих на търпение. Дъщеря ми е на 16 години и много се гордее с мен“, разкрива емоциите си Кремена.

За избора й да живее в Хасково 

„Според мен камъкът си тежи на мястото. Лесно ми е, удобно ми е в малкия град. Разстоянията са кратки. Имам време за всичко. Подредено ми е и съм си изградила начина на живот, така че  да ми е удобен."

За хирургическите интервенции

Фитнес моделът от Хасково признава, че си е направила естетичните корекции в устните си когато е била на 22 или 23 години, с одобрението на съпруга й, но обмисля да се подложи на хирургична интервенция и да ги намали. Признава, че силиконовото олио е било грешка и сега планира да изчисти силикона, но е необходимо да разполага с по-дълъг период на възстановяване.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.