Племенният съвет на Бойците завърши с номинация на Морунов

В игра за воля, сила и най-вече издръжливост Бойци и Приключенци се изправиха в двубой от решаващо значение. Дни преди финала, те се бориха за неприкосновеност на племето си – най-важната награда в този етап от състезанието. Приключенците се представиха по-добре на Арената и завоюваха победата в номинационната битка.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (24 ноември)

Липсата на Милена се оказа решаваща, тъй като остави Бойците с човек по-малко в играта. Това улесни задачата на противниковото племе и въпреки нечовешките усилия, които Андрей и Морунов положиха, червеният отбор отново претърпя съкрушителна загуба. Тя наложи и поредната им среща с Ралица край огъня.

Милена напусна Арената на „Игри на волята: България“

И четиримата воини от Бойците определиха този племенен съвет като най-тежкия и най-трудния през сезона. Равен брой гласове получиха Андрей и Морунов, което значеше, че новоизбраният капитан трябва да избере номинирания. Без да се колебае, Морунов излъчи себе си, а постъпката му беше определена от племето като изключително достойна.

Бойците ще посрещнат финалите в Резиденцията

Ще успеят ли Бойците да спечелят утрешната номинационна битка и да спасят племето си или ще се наложи Морунов да се изправи срещу съотборник? Кой ще надделее? Кой ще е вторият номиниран? – разберете всичко в новия епизод на „Игри на волята: България“ тази вечер в 21:00 по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.