Симеон измъкна победата в елиминационната капитанска битка на косъм

Последната капитанска битка в третия сезон на „Игри на волята: България“ се превърна в елиминационна. В оспорван двубой един срещу друг се изправиха Симеон за Приключенците и Милена за Бойците. Макар и с малка преднина във финалната част на играта, Симеон успя да победи Милена и да я елиминира от най-екстремното състезание на метри от финала.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (23 ноември)

Капитанът на Приключенците водеше убедително и със значителна преднина достигна до пъзела, където обаче се забави твърде дълго. А водачът на Бойците отново показа силната си воля и хъс на Арената. Милена се бори докрай и само броени секунди я деляха от обрат в резултата.  

Бойците ще посрещнат финалите в Резиденцията

„Въпреки всичко си тръгвам усмихната, както винаги. Може вътрешно да ми е много тъжно и да ми се къса сърцето, че пътят ми в „Игри на волята: България“ свършва тук, но вдигам гордо глава и продължавам напред“, сподели през сълзи Милена.  

Приключенците не скриха радостта си от развоя на събитията и поздравиха Симеон за победата и 100-те гроша, които му донесе тя. От своя страна Бойците останаха в неведение какво се е случило, но се надяваха, че Милена може да се завърне обратно преди най-важните номинационни битки за сезона.

Двама воини напуснаха „Игри на волята: България“ на метри от финала

Какво ще се случи утре? Кое племе ще спечели и кое ще бъде победено в номинационната битка? Кой отбор ще се запази и кой ще трябва да излъчи воин за отстраняване, броени дни преди финалите? Кой ще е първият номиниран? Как ще протече решаващият племенен съвет? – ще стане ясно днес в 21:00 ч. в новия епизод на „Игри на волята: България“ само по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.