Андрей и Морунов ще се изправят в мъжка битка за оцеляване

Приключенците успяха да запазят племето си цяло и след последната племенна битка в третия сезон на „Игри на волята: България“. В една от най-тежките и изтощителни игри на Арената Паулина, Стратимир, Рабухчиев, Симеон и Борис победиха Бойците и се превърнаха в първите пет сигурни финалисти в най-екстремното състезание в телевизионния ефир.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (25 ноември)

Щафетната битка подложи всички воини на тест за сила, точност, бързина и съобразителност. Водачеството в напрегнатата игра на племената се променяше през цялото време и до самия край победителят не беше ясен. Неточният мерник на Андрей при последния пост осигури на Приключенците преднината, от която имаха нужда, за да извоюват победата. Те имаха достатъчно време за справяне с пъзела преди царят на стратегиите и логическите загадки – Неделчо да достигне до решаващия пост.

Приключенците спечелиха решаваща битка в „Игри на волята: България“

12 седмици след старта на „Игри на волята: България“ се състоя и последният племенен съвет. Той се превърна и в най-емоционалния от началото на трети сезон на екстремното приключение. Четиримата Бойци – Морунов, Неделчо, Елизабет и Андрей, споделиха пред Ралица за новите страни на характерите си и качествата, които са открили в себе по време на участието си във формата.   

Милена напусна Арената на „Игри на волята: България“

Със сълзи на очи те трябваше да излъчат воина, който утре ще се изправи срещу Морунов и единодушно се спряха на Андрей. По думите на всички в племето, това ще бъде битка на двама титани, двама от най-силните и комплексни играчи през сезона, но място във финалите ще намери по-добрият.

Бойците ще посрещнат финалите в Резиденцията

Каква ще е битката между Андрей и Морунов? Какви качества ще бъдат изпитани на Арената? Кой ще се окаже по-добрият воин? Кой ще е последният финалист в трети сезон на „Игри на волята: България“ и кой ще напусне екстремния формат точно преди финала? – не пропускайте да гледате епичната битка тази вечер в 21:00 часа по NOVA.  

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.