Гледайте семейната комедия „Мармадюк“ от 13.00 ч. и романтичната лента „Природни сили“ от 14.50 ч. тази събота по NOVA

Емоционален киномаратон, изпълнен с приключения и добро настроение очаква зрителите на NOVA в съботния ден. Старт поставя комедията „Мармадюк“ от 13.00 ч., в която един немски док и неговите стопани ще се сблъскат с порядките на обществото в Калифорния. Семейство Уинслоу се премества от Канзас в слънчевия щат. Но те не са сами, с тях е и домашният им любимец - големият и своенравен немски дог Мармадюк. Кучето попада в шикозен квартал, където обноските на другите питомци се различават твърде много от неговите. Въпреки това немският дог се държи, както му хрумне и с това предизвиква забавен хаос от истерични перипетии и поредица от комични ситуации. Лентата е адаптация по комично-приключенския комикс за Брад Андерсън, разказващ за едно семейство и тяхното куче, който е публикуван в началото на 1954 г и не спира да се издава и до днес. Филмът е комбинация от реално заснети кадри и анимация, а зад гласа на Мармадюк е един от най-добрите американски комедианти – Оуен Уилсън.  

По-късно от 14.50 ч. не пропускайте да се насладите на романтичната комедия „Природни сили“, в която главните роли са поверени на звездния тандем Бен Афлек и Сандра Бълок. Филмът на режисьора Бронхин Хюз разказва за Бен Холмс, професионален списвач на анотации на корици на книги, който се опитва да стигне до Савана за сватбата си до която остават само два дни.

Хваща последния самолет на косъм, но чайка попада в двигателя, докато излита. Естествено самолетът не успява да излети поради аварията, а всички по-късни полети са отменени заради приближаващ ураган. Въпреки че е трезвомислещ и благонадежден бъдещият младоженец е принуден на пътува на стоп с привлекателна, но ексцентрична жена на име Сара. Така неочаквано и за двамата започва най-вихреното пътуване, в което първоначално тези две противоположни личности се конфронтират, но постепенно се сближават. Следва поредица от изключително смешни злополуки и неестествени бедствия.

Как ще завърши неговото необикновено пътешествие и ще успее ли да стигне навреме за сватбата, гледайте този следобед от 14.50 ч. по NOVA. Ще успеят ли да преодолеят привличането, зародило се между тях и ще ги отминат ли природните сили, предстой да видим в предстоящото забавно и готино приключение.

Не пропускайте семейната комедия „Мармадюк“ от 13.00 ч. и романтичната лента „Природни сили“ от 14.50 ч. тази събота по NOVA

Редактор: Райна Аврамова