Борбата за черните пагони продължава за Сините

В петък вечер отборите в Hell’s Kitchen България за последен път бяха Сини и Червени. Шеф Ангелов предизвика готвачите с кулинарен триатлон, който определи тяхната съдба. Черните куртки, които са присъщи на истинските пълноправни шефове, първи облякоха жените от Червения отбор.

Семейство Делчеви от Hell’s Kitchen: Нападаха ни, защото виждаха двоен шанс за победа

В началото на трите поредни предизвикателства участниците трябваше да превърнат своя късмет в ястие с бързината на черни нинджи. Виктория и Валя влязоха в кулинарния елит, а следващите две черни куртки бяха разиграни на зарове и спечелени от Елена и Мариела.

Втори семеен сблъсък в Hell’s Kitchen България

В предизвикателството останаха да се борят Сините – Андреа, Камен и Николай, които ще имат възможността да откраднат от занаята на шеф Михалчев и за пръв път в български кулинарен формат ще получат урок с тежест цял тон. След утрешното представяне на отбора със сини куртки ще останат само най-достойните играчи за  финал.

„Като две капки вода“ в Hell’s Kitchen България

Как ще се справят Сините в последния етап от кулинарния триатлон?  Ще успеят ли да разбият леда, за да стигнат до черните куртки? За кого от готвачите приключи ожесточеното състезание за голямата награда? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria събота вечер в 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.