Синият отбор влезе в битка с директни номинации

Безпощадното предизвикателство в Hell’s Kitchen България изправи готвачите със сини куртки един срещу друг в ожесточена битка с директни номинации. Недостойното представяне на Денислав доведе до нови семейни войни в четвърти сезон на кулинарното риалити по NOVA.

„Като две капки вода“ в Hell’s Kitchen България

Денят на участниците започна с игра на клошове, която изпита паметта и бързината на двата отбора. Те се бориха за съвпадения на допълнителните съставки, които трябваше да съчетаят в чиниите си. В готвенето Сините претърпяха тотален разгром, поради  впечатляващите попадения в ястията на Червените и мъжете трябваше да премерят сили в индивидуална задача за доказване.

Артур Ашрафян от Hell’s Kitchen: В предаването най-много ми харесаха интересните предизвикателства

Шеф Ангелов постави високи изисквания към Синия отбор с мастърклас на световно ниво, воден от майстора на кулинарната катана шеф Нодзоми Фурутани. Той демонстрира на Сините претенденти за кулинарна слава как се приготвя традиционно тристепенно меню с японска прецизност и фин усет към детайла. Прилагането на записките от урока в кухнята обаче се оказа почти непостижимо, но категоричния провал на Денислав за втори път му осигури участие в тежък двубой срещу съпругата му.

Футболен мач в Hell’s Kitchen България

Коя е по-добрата половинка в семейство Делчеви? Дали Денислав ще предпочете да саботира себе си пред това да победи жена си? Как ще понесат това Сините му съотборници? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen България в неделя вечер в 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.