Напусналите формата участници признават, че са сбъднали мечтата си включвайки се в кулинарното шоу

Семейство Делчеви влязоха заедно в хитовото кулинарно предаване и заедно го напуснаха. Днес „На кафе“ гостува във Варна в дома на Янита и Денислав, които признават, че продължават много да харесват шеф Ангелов и са сбъднали мечтата си да участват в Hell’s Kitchen.

„Ние предварително си бяхме казали, че ако някой си тръгне и другият тръгва с него. За нас не беше важна на 100% победата. Бяхме победители по един или друг начин. Близките ни го приеха за достойна постъпка и не са направили проблем, че Денислав е загубил възможността от победа“, коментира отпадането им от кулинарното шоу Янита.

„Често казано може би имах шансове да премеря сили за победа, но след напускането ни доста хора ни спираха по улицата с възхищение за постъпката ми. Явно правилно съм постъпил, а и смятам, че семейството е преди всичко“, допълва съпругата си Денислав.

Ексклузивни рецепти от японския мастърклас в Hell’s Kitchen

„Сприятелихме се с почти всички, с изключение на Валентина. Тя не е отборен играч, а всички ние искахме тя да играе в екип, когато става дума за отборни битки. Сам не се стига до финал, а ти трябва екип“, споделя Янита мнението си за взаимоотношенията в Hell’s Kitchen.

„Трудно беше и за двама ни и за другите играчи когато ни разделяха, тъй като ние сме семейство – екип. Получихме обвинения, че се подкрепяме. Някои го одобряваха, други не. В последствие всички започнаха да не го одобряват. Като цяло беше доста динамично като атмосфера, а аз не съм спрял да се забавлявам през цялото време. Янита имаше своите трудни моменти, но аз бях там, за да я успокоя“, разкрива трудностите когато семейството им бе разделяно в различни отбори Денислав.

Семейство Делчеви напусна Hell’s Kitchen България

„Не бива да ми се сърдят от отбора ми като някои ревниви любовници. Такъв е животът и това е просто игра. Смятам, че играта вече беше на такъв етап, че могат да се справят и без мен“, коментира Денислав напускането на отбора си и сърдитите обвинения от съотборниците му.

„Със сигурност най-голямото ми препятствие беше Валентина и когато ни разделиха в отделни отбори, защото знаехме, че ще се стигне до номинация, в която ще бъдем изправени един срещу друг“, разказва за трудностите, през които премина в Hell’s Kitchen Янита.

Сбъдват ли очакванията си в кулинарното предаване?

„Не си представях, че ще има толкова много завист. Нападаха ни много защото виждаха двоен шанс за победа. Всички бяха срещу нас, тъй като непрекъснато си мислеха, че им правим саботажи, а не беше така“, признава Янита.

Втори семеен сблъсък в Hell’s Kitchen България

„Най-хубавият ми спомен беше когато готвихме за вас Гала и за дъщеря ви. Беше ярък спомен и за първи път бяхме изправени един срещу друг. Чувството беше странно, а в шоуто има доста адреналин“, споделя най-хубавия си спомен Денислав.

„Проблемите с егото са не само в Hell’s Kitchen, но и в реалния живот. Да ти кажат, че не готвиш както трябва е доста приземяващо и отрезвяващо за един професионалист“, коментира как се приемат критиките от шеф Ангелов Денислав.

А сега накъде след кулинарното шоу?

„В момента сме се отдали на активна почивка, тъй като сме решили да се разширяваме като семейство“, споделя плановете си активното семейство, което се занимава с ресторант и хранителен магазин.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.