Участниците представиха Великден в чиния

Навръх Великден настъпи време разделно за семейство Делчеви в Hell’s Kitchen България. Денислав забрави, че играе за отбора на Сините, а не за този на съпругата си – Янита, и се подаде на желанието й да напуснат кулинарното състезание заедно.

Втори семеен сблъсък в Hell’s Kitchen България

В дневната игра с великденски препятствия Денислав имаше стратегия и грабна предимството от жена си, но въпреки това реши да поеме по-голямото предизвикателство в готвенето. Отстъпената преднина на Янита доведе Червения отбор до победа и осигури на жените смазващи права на вечерята.

„Като две капки вода“ в Hell’s Kitchen България

Оранжевото семейство Делчеви играха срещу Синята и Червената кухня дори на вечерната резервация. Червените започнаха работа с висока заявка, но не успяха да нахранят гостите си. Шеф Ангелов събуди чувството за дълг у Денислав към Сините и те дръпнаха рязко напред, въпреки натовареността по станциите и прогонената Андреа от кухнята. На номинациите шефът посочи Денислав за по-добрата половинка в кулинарията, но Янита не си тръгна като пораженец и взе съпруга си със себе си. 

Кои шестима готвачи ще заслужат черни куртки? Кой е последният урок в школата на шефа? Ще готвят ли като за финал участниците? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria в петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.