Гледайте романтичните ленти „Когато се появи любовта“ от 12.30 ч. и „Вкусът на лятото“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA

Романтичен и емоционален кино следобед предстои в неделния ден в ефира на NOVA. Старт на забавленията поставя романтичния филм „Когато се появи любовта“ от 12.30 ч. Главната героиня Хейли е отдадена идеята за спасяване на животни. За да осигури средства за покриване на съпътстващите разходи за приюта,  а и за да намери осиновители на бездомните кутрета, тя организира кучешки партита. Едно от тези събития я среща с младата Емили. За съжаление баща й, красивият вдовец Райън, не е склонен да осинови кученце, но все пак Емили успява да го убеди поне да резервира едно от специалните партита за собствения й рожден ден. Постепенно Хейли показва на Райън как да преоткрие радостта от живота, след претърпяната лична загуба и романтиката помежду им разцъфтява, но за нещастие съвсем скоро те ще се окажат на две противоположни страни. Тя отправя петиция към кметството да спре изграждането на търговски център на място, което е определила като кучешки парк, а Райън е градският архитект, който работи за изграждането на търговския комплекс. Съвсем скоро той ще открие, че на кученцата, а и на Хейли , ще е трудно да се противопостави.

По-късно от 14.15 ч. ще се потопим в романтичната атмосфера в любовния филм „Вкусът на лятото“. След работата си като су-шеф в Ню Йорк, Габи се мести в град Брайт Шор, Масачузетс, за да отвори нов луксозен ресторант близо до вече утвърдено заведение, управлявано от Кейлъб - самотен баща и треньор по софтбол на момичета. Няма как и двамата да носят титлата „най-добрия“ в града, затова, за да решат веднъж завинаги проблема се включват в местния кулинарен фестивал. С участието си и двете страни целят да спечелят, но взаимоотношенията им преминават отвъд етапа на "не-приятели“.

Не пропускайте романтичните заглавия „Когато се появи любовта“ от 12.30 ч. и  „Вкусът на лятото“ от 14.15 ч. тази неделя по NOVA